Week 5: Goed sentiment op de beurs omtrent earnings

Het earningsseizoen gaat verder en grotendeels van de bedrijven in de portefeuille van PetreaInvest hebben de verwachtingen overschreden. 

Ook is de rust wedergekeerd na het GameStop Reddit vs Hedgefunds tafereel waarover afgelopen week kort verslag over is gedaan. Zie artikel

Dit heeft ertoe geleid dat dit een buitengewoon goede week is geweest voor de beurzen in de VS en nog beter voor PetreaInvest. De koers is met 9.4 hoger op 160.9 gesloten. 

Amazon heeft verpletterende cijfers behaald, maar heeft nieuws uitgebracht dat CEO Jeff Bezos aftreed als CEO. Dit nieuws heeft de earnings wat weggeduwd. Dat neemt niet weg dat de cijfers van Amazon uitstekend zijn. Dit is ook zichtbaar gezien de vele nieuwe en opnieuw ge├»tereerde koopadviezen van analisten. 

Al in al is het een rustige week op de beurzen, waar alle ogen gericht zijn geweest op de earnings. Grotendeels van de bedrijven hebben hun cijfers inmiddels gepubliceerd. Het sentiment is goed.

More Posts

Het jaar 2021

Het jaar 2021 Het jaar is afgesloten met een koersstijging van 33% de koers ging van 150,1 naar 199,9. (2020 index = 100) In de

Send Us A Message

Dutch NL English EN