Skip to content
Martinus Regterschot

Fondsbeheerder en toezicht houder:

Ik houd mij al meer dan 40 jaar bezig met beleggingen. Zodoende heb ik de crashen van 1987, 2001 en 2008 meegemaakt en weet als belegger hoe koersen zich kunnen gedragen.

Ik heb werktuigbouwkunde en economie gestudeerd en jaren gewerkt als ontwikkelaar van technische complexe machines op een R&D afdeling. De laatste 20 jaar als teamleider van deze afdeling.

Door mijn technische achtergrond heb ik een affiniteit met bedrijven die werkzaam zijn technologische sectoren.

Door het rendement wat ik als prive belegger heb gerealiseerd, heb ik de mogelijkheid om me meer te richten op mijn beleggingen.

Hierbij geef ik de mogelijkheid om anderen mee te laten profiteren van het rendement.

Zelf zal ik volledig beleggen in dit aandelenfonds. Zodoende wordt er gestreefd naar een hoog rendement tegen acceptabele risico’s.

Niek Regterschot

Jr. Fondsmanager:

Sinds jongs af aan ben ik al in contact met de technologische invloeden en ontwikkelingen in de maatschappij. Ik heb Kunstmatige Intelligentie gestudeerd en ben bezig met Computer Science. 

Sinds een 5-tal jaren ben ik actief als privé belegger met een grote focus op innovatie en het computertijdperk. Mijn achtergrond en affiniteit met technologie zorgen ervoor dat ik up-to-date ben en potentie zie in wat IT de wereld brengt en kan brengen.

Ik analyseer bedrijfsprestaties en de waarde van producten die in de pijplijn zitten. Aan de hand van fundamentele- en technische analyses kijk ik of een bedrijfswaardering bij de visie van PetreaInvest past. 

Dutch NL English EN